Izvor: Arenasport.com
21.05.2023 u 11:47
0

EVROLIGA DOBIJA NOVOG ŠAMPIONA, Obradovićev Monako u borbi za treće mesto

Košarkaši Olimpijakosa i Real Madrida odlučuju od 19.00 časova o novom šampionu Evrolige, dok će od 16.00 časova Monako, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Saša Obradović i Barselona igrati meč za treće mesto.

Duel grčkog tima koji je na kraju ligaškog dela sezoen bio prvi i španske ekipe koja je taj deo sezone završila kao treća na tabeli doneće mnogo uzbuđenja i kvalitetne košarke, uvereni su treneri finalista.

„Mnogo smo se namučili da bismo došli do borbe za trofej. Imali smo mnogo problema, nije sve išlo onako kako smo planirali, ali se nijednog trenutka nismo predavali, pa će tako biti i večeras. Real je vrhunska ekipa, imaju Valtera Tavaresa kao najdominantnijeg igrača lige, vrlo ih poštujemo, ali smatram da imamo šanse. Ključ uspeha je u jakoj odbrani i verujem da ćemo kroz jaku defanzivu dobiti mngo smaopouzdanja u napadu“, kaže trener grčke ekipe Jorgos Barcokas.

S druge strane, Ćus Mateo smatra da njegova ekipa ima kvaliut da se domogne titule i još jednom ističe koliko je za ovaj tim bilo važno što su eliminisali Partizan u Top 8 fazi.

„Rekao sam već nekoliko puta da smo bili na kolenima, trojka Kevina Pantera u prvom meču četvrtfinalne serije u Madridu nas je potpuno sasekla i bili smo na pragu eliminacije. Ipak, uspeli smo da se vratimo, pobedili smo Partizan na tri vezana meča i to nam je dalo samopouzdanje, a onda smo u polufinalu bili bolji od Barselone. Ekipa je motivisana da na najbolji mogući način završi ovu napornu sezonu u Evroligi i ja sam veliki optimista, bez obzira što znam da neće biti lako, jer je Olimpijakos vrhunski tim sa odličnim stručnjakom na klupi“, ističe trener Reala

JOKIĆ NE PRESTAJE DA OBARA REKORDE: Ovo su uspeli samo on i legendarni Robinson
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter