Izvor: informer.rs
10.03.2023 u 10:42
0

EVROLIGA ŠOKIRANA! DA LI JE OVO BEOGRAD? Navijači Partizana oduševili svet! (VIDEO)

Košarkaši Partizana poraženi su protiv Olimpije u Milanu 76:62 u okviru 28. kola Evrolige. Uprkos slabom izdanju srpskog tima, Evropa i svet bruje o navijačima crno-belih.

Evropa se poklonila navijačima Partizana! Po ko zna koji put su simpatizeri srpskog kluba oduševili košarkašku i sportsku javnost.

Tokom meča koji su puleni Željka Obradovića igrali sa italijanskim predstavnikom, na društvenim mrežama Evrolige pojavio se snimak iz Milana na kojem su navijači Partizana koji fanatično navijaju za svoj tim!

Ostali su u čudu ljubitelji košarke, administratori stranice Evrolige i svi koji su imali priliku a vide atmosferu koju su Srbi napravili! Uz snimak sa tribine, koji je podelila zvanična stranica, ostavljen je kratak komentar koji mnogo govori:

– Da li je ovo Beograd? Navijači Partizana prave domaću atmosferu gde god da se igra.

Partizan sada ima 15 pobeda i 13 poraza pred gostovanje Efesu u Istanbulu. Olimpija je na 12 pobeda i 15 poraza, a svoj pobednički niz će pokušati da nastave u Madridu gde ih očekuje Real u 29. rundi Evrolige.

Partizan „nestao“ u Milanu u drugom poluvremenu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter