Izvor: Arenasport.com
09.06.2023 u 14:14
0

FINALE KLS: Zvezda u potrazi za 36. uzastopnom pobedom protiv FMP-a

Prvi meč finala Košarkaške lige Srbije između Crvene zvezde i FMP-a, odigraće se danas od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Branilac titule jasan je favorit pred okršaj sa ekipom iz Železnika, što zbog kvaliteta samog rostera, što zbog činjenice da se nalaze u neverovatnom nizu od 35 uzastopnih pobeda protiv „pantera“.

Ove sezone sastali su se dva puta u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, a rezultat je bio 83:77 i 99:94 u korist tima sa Malog Kalemegdana. Ovo će biti četvrti put od 2017. godine da ove ekipe igraju u finalu domaćeg prvenstva, s tim da se 2020. nije ni igralo zbog pandemije virusa korona.

Serija se igra na dve pobede. Drugi meč je na programu za dva dana u Železniku, a eventualna „majstorica“ bi se odigrala 12. juna, dan pred početak finala AdmiralBet ABA lige.

ČEKAJUĆI ABA FINALE Večiti rivali za prevlast u sezoni i u nečemu mnogo značajnijem
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter