Izvor: Mozzartsport.com
23.02.2023 u 22:00
0

Gotova je Ol-Star pauza, NBA se vraća svom ritmu s velikim brojem utakmica

Nagetsi su pojačali klupu jer su im došli Tomas Brajant i Redži Džekson

Klivlend nije napravio velike promene u ekipi. Došao je samo Deni Grin koji će da donese iskustvo s klupe na pozicijama dvojke i trojke, a iz kluba je otišao Kevin Lav koji u poslednje vreme i nije bio deo rotacije. Kavalirsi idu svojim putem, čvrsto drže jednu od četiri najbolje pozicije na Istoku i definitivno je da mogu biti zadovoljni svojom sezonom. Isto to važi za Denver koji s 41-18 drži prvo mesto na Zapadu. Nagetsi su pojačali klubu jer su im došli Tomas Brajant i Redži Džekson, a ta dvojica će mi sigurno da pomognu u plejofu. Večeras je ipak Klivlend u prednosti jer su Denveru povređeni Džamal Mari Eron Gordon. Doduše, kada imaš Nikolu Jokića u timu nisi u podređenom položaju u niti jednoj utamici, ali Klivlend deluje jako ozbiljno ove sezone i ne propušta kazniti sve probleme koje protivnici imaju.

Kem Rediš je veliki talent kojem se predviđala velika karijera. Ipak, on u svojoj četvrtoj sezoni još nije potvrdio taj talent, a do sada je već promenio tri kluba – od Atlante preko Njujorka do Portlanda u koji je došao pre nekoliko nedelja. S obzirom na to da nikome nije jasno šta Blejzersi rade jer su i dalje u borbi za plej-in turnir, a pustili su da ode jako korisni Džoš Hart, moramo da im verujemo kada su odlučili kockati se s Redišom. On je odmah upao u startnu petorku ekipe, a da ima nešto u sebi pokazao je u zadnjoj utakmici protiv Vašingtona kada je postigao 18 poena. Ukupno je u tri meča u dresu Portlanda dva puta prebacio današnju marginu, a s obzirom da ona nije velika i da će Rediš sigurno da dobije veliku minutažu u meču protiv Sakramenta.

KK Partizan u Evroligi: Mora da brani domaći teren po svaku cenu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter