Izvor: Arenasport.com
07.04.2023 u 09:08
0

Ivanović nakon Olimpijakosa: Smatram da je normalno da ekipa bude motivisana

Košarkaši Crvene zvezde su u 33. kolu Evrolige na svom terenu savladali Olimpijakos sa 87:79.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, bio je izuzetno zadovoljan nastupom svog tima:

„Ne računajući početak utakmice i prvu deonicu, ostatak meča smo odigrali sa mnogo energije i sjajnom odbranom. Bilo je malo problema u napadu, ali kada se sve sabere odigrali smo odličnu utakmicu. Ostali smo bez šansi za plasman u TOP 8, ali u svaku utakmicu do kraja sezone ulazimo sa ciljem da stignemo do pobede. Iskreno, smatram da je normalno da ekipa bude motivisana, iako ne može do TOP 8, jer ima velike ciljeve i mora da se bori za ugled“, istakao je Ivanović, pa dodao:

„Imali smo oscilacija tokom sezone, imali smo nekoliko mečeva koje nismo smeli da izgubimo i to nas je koštalo plasmana u TOP 8. Ove sezone Evroliga je najudnačenija u istoriji, možda nije najkvalitetnija, ali najudnačenija jeste. Srećan sam što sam došao u Zvezdu i što sam postao deo Zvezdina familije“, zaključio je Ivanović.

Crveno-beli će u narednom kolu dočekati Fenerbahče.

NE MOGU BEZ SRBINA! Denver se odlično držao, ali su Durent i Finiks slavili! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter