Izvor: Kurir.rs
28.04.2023 u 10:34
0

IZAZVAO TUČU PA POKUŠAO DA SE „OPERE“: Serhio Ljulj o haosu u Madridu!

Košarkaši Partizana savladali su sinoć Real u prestonici Španije rezultatom 95:80 i tako poveli sa 2:0 u četvrtfinalu Evrolige.

Ipak, nakon utakmice, mnogo više se bruji o stvarima koje nemaju veza košarkašom, pošto je na minut i 40 sekundi pre kraja nastala opšta tuča na parketu.

Sve je „zakuvao“ plejmejker madridske ekipe Serhio Ljulj, koji je u naletu besa, nemoći i frustracije napravio brutalan faul nad Panterom, da bi nakon toga usledile jezive scene.

Jutro posle utakmice, kada su se „glave ohladile“, oglasio se Ljulj putem Tvitera, i tom prilikom se izvinio svim navijačima i ljubiteljima košarke.

– Ono što se desilo prošle noći ne treba nikada da se dešava na košarkaškom terenu! Preuzimam odgovornost što sam napravio tako grub faul, i izazvao totalnu katastrofu! Izvinjavam se svim ljubiteljima i navijačima košarke – napisao je Ljulj na Tviteru!

JABUSELEA ŠROTIV DANTE EGZUMA, snimak divljačkog zahvata košarkaša (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter