Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 10:04
0

JOKIĆA I LUČIĆA BIH DOVEO U PARTIZAN! As crno-belih NEMA DILEMU! Njih dvojicu i TAČKA! (VIDEO)

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić nema dilemu: u crno-bele redove doveo bi Nikolu Jokića i Vladimira Lučića, ukoliko bi morao da izabere dvojicu saigrača iz reprezentacije.

To pitanje postavili su mu gledaoci u intervjuu sprovedenom uživo na Instagramu portala „Basketnjuz“.

– Jokić, naravno, i Vladimir Lučić. Jedan od mojih omiljenih saigrača i bio mi je kapiten u Partizanu. Voleo bih opet da dođe, ne znam koliko je to moguće jer ima ugovor sa Bajernom. On ima posebnu vezu sa navijačima Partizana – rekao je Anđušić.

Komentarisao je i uopšteno sezonu crno-belih, a prognozirao je i koje ekipe očekuje na Fajnal-foru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

– Najbolja sezona ikad u Evroligi. Svake nedelje su rezultati koje ne očekujete, mnogi timovi se bore za plej-of, nikad ovako nije bilo. Na početku sam imao neke timove kao favorite za prve četiri mesta, sad je potpuno drugačije. Biće borbe između Fenera i Monaka za četvrto mesto. Olimpijakos će biti broj jedan, Real, Madrid, Barselona i Monako. Naravno računam i nas, ako pobedimo svih pet utakmica, moguće je – zaključio je Anđušić.

Iskusni košarkaš je ove sezone odigrao 22 utakmice u Evroligi, a samo dve je počeo u startnoj petorci.

U proseku beleži 6,8 poena i jednu asistenciju.

Bogdanovićeva serija donela pobedu Atlanti: Tri brze trojke „slomile“ Detroit

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter