Izvor: Mozzartsport.com
14.03.2023 u 15:20
0

Juniorska reprezentacija Srbije u grupi sa Brazilom, Japanom i Egiptom na Svetskom prvenstvu!

Održan je žreb za grupnu fazu takmičenja

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije dobila je rivale na Svetskom prvenstvu koje će se održati od 24. juna do 2. jula u Mađarskoj (Debrecin). Našla se na žrebu u drugom šeširu, a iz prvog je izvukla selekciju Brazila.

Smeštena je u Grupu C, sa još reprezentacijama Japana i Egipta.

Kuglice su izvlačili Dino Rađa i bivši mađarski reprezentativac Robert Gulaš, a u Grupi A našli su se Kanada, Francuska, Kina i Španije.

Grupu B čine selekcije Libana, SAD-a, Madagaskara i Slovenije, dok su u Grupi D Argentina, Južna Koreja, domaćin Mađarska i Turska.

LESORU ZBOG DIVLJAČKOG ISPADA PRETI ZATVOR?! Čeka ga suspenzija i žestoka novčana kazna, a zbog kršenja zakona može IZA REŠETAKA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter