Izvor: Informer.rs
05.06.2023 u 21:28
0

KAPITEN PARTIZANA NA PREKRETNICI! Pantera posle Panatinakosa, želi i ŠPANSKI velikan

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter poslednjih nedelja nalazi se na listi brojnih evropskih klubova, a sada se u trku uključila i Barselona.

Kako prenosi novinar „Sportanda“ Alesandro Luiđi Magi, čelnici Katalonaca ozbiljno razmatraju da sledeće sezone u svoje redove dovedu sjajnog šutera. Amerikanac je svojm odličnim partijama ove sezone u kojoj je sa crno-belima stigao do četvrtfinala Evrolige, zapao za oko vlasnicima Barse.

Španski klub, iako je po završetku sezone najavio smanjenje budžeta i plata najboljim igračima i treneru Šarunasu Jasikevičiusu, navoje spreman da napravi izuzetak za Pantera. Čelnici Barselone smatraju da bi Amerikanac bio idealna zamena za Korija Higinsa, koji kuburi sa povredama. Pojedini španski mediji prenose da je Barsa već poslala ponudu Partizanovom beku.

Inače, odavno je poznato da je Panatinaikos među prvima stao u red za kapitena crno-belih. Grčki tim planira potpunu rekonstrukciju tima i za narednu sezonu spremio je najveći budžet u poslednjih nekoliko godina, a kao prvi na njihovoj listi želja našao se Panter. 

S druge strane, ni Partizan nije sedeo skrštenih ruku već je navodnom svom kapitenu ponudio bolji ugovor kako bi ga odvratio od ponude atinskih „zelenih“.

Panter je ove sezone u Evroligi u proseku po utakmici postizao 16,1 poen, uz 2,1 asistenciju i 2,5 skokova.

OBRADOVIĆ PRED MEČ ODLUKE SA CEDEVITOM: Znamo šta je bilo loše, imali smo vremena da se pripremimo
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter