Izvor: Sportklub.rs
01.03.2023 u 15:01
0

KK Partizan definitivno ne menja igrački kadar! Večeras se završava prelazni rok

Košarkaši Partizana će takmičenje u Evroligi završiti sa postojećim sastavom

Rok za registraciju igrača ističe večeras u 18 časova, spekulisalo se da bi klub iz Humske u poslednjem trenutku mogao da angažuje novajliju na deficitarnoj poziciji „četiri na pet“, međutim, sada je jasno da promena neće biti.

Na treningu crno-belih u sredu se posle duge pauze i pojavio Balša Koprivica koji se izborio sa mononukleozom, ali pred mladim centrom je dugačak period povratka u optimalnu fizičku formu. Ukoliko sve bude u redu na poslednjim testovima Koprivica bi na raspolaganje treneru Željku Obradoviću mogao da se stavi krajem marta ili početkom aprila.

Partizan u Evroligi ima učinak 13-12 i u preostalih devet mečeva pokušaće da se domogne mesta u plej-ofu.

11. KOLO EVROLIGE: Košarkaši Partizana večeras igraju protiv Valensije
kkpartizan.rs

 

Beograđani u četvrtak u 26. kolu elitnog takmičenja dočekuje Albu iz Berlina, a prenos je od 21 čas na Sport Klubu 1 uz SBB, Total TV i EON platformu.

Ulaznice za predstojeći duel su rasporade još pre nekoliko dana.

Crvena zvezda zvanično registrovala Fakunda Kampaca za Evroligu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter