Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 15:29
0

KLIZAV PARKET KUMOVAO PORAZU Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio: Sutra ćemo da vežbamo neki napad na ledu!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da treći meč finalne serije ABA lige, u kojem je Partizan slavio protiv crveno-belih sa 70:67, nije bio kvalitetan kao prva dva duela.

“Smatram da u odnosu na prva dva duela, ovaj meč nije bio tog kvaliteta. Večeras je bilo očekivano da bude ovako posle dva teška duela. Zbog klizavog parketa bili su veoma specifični uslovi za igru. Imali smo svoje sanše da dobijemo meč. Okrećemo se sledećem duelu”, izjavio je Radonjić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Strateg tima sa Malog Kalemegdana izrazio je nadu da će uslovi za igru u narednoj utakmici u petak biti bolji.

“Nadam se da čemo svi zajedno imati manje klizav teren, pa onda da pričamo o košarkaškim stvarima. Sutra ćemo da vežbamo neki napad na ledu. Imamo situaciju na kraju meča, ne znam šta je sa Zagorcem, nadam se da je dobro i da se niko nije povredio. Ja sigurno o tome neču pričati sa ljudima iz ABA lige, ali iz kluba bi trebalo. Ovakve situacije mogu da budu veoma opasne”, zaključio je trener košarkaša Crvene zvezde.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter