Izvor: Tanjug.rs
16.02.2023 u 09:54
0

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Borca, FMP se sastaje sa Metalcem u Nišu

Pobednik ovog duela sastaće se u petak od 21 sat sa ekipom Partizana, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Spartaka iz Subotice

Košarkaši Crvene zvezde igraće večeras od 18 sati protiv ekipe Borca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Ova utakmica će biti odigrana od 18 sati u dvorani „Čair“.

Pobednik ovog duela sastaće se u petak od 21 sat sa ekipom Partizana, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Spartaka iz Subotice.

Večeras od 21 sat igraće ekipe FMP-a i Metalca. Pobednik ove utakmice igraće u petak od 17 sati u polufinalu sa ekipom Mege koja je sinoć pobedila košarkaše Vojvodine.

Finale Kupa Radivoja Koraća je na programu u subotu od 21 čas. Košarkaši Crvene zvezde brane trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto su prošle godine u finalu savladali Partizan 85:68.

Košarkaši Partizana u polufinalu Kupa Koraća

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter