Izvor: Informer.rs
21.05.2023 u 10:24
0

LEBRON UDARIO I RASKRVARIO SUDIJU! Arbitar mu poručio: ČEKAO SI NA OVO 25 GODINA! (VIDEO)

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, slučajno je udario sudiju Skota Fostera krajem druge četvrtine u trećoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije i tom prilikom ga povredio.

Denver je pobedio 119:108 Lejkerse, čime su poveli 3:0 i došli nadomak plasmana u finale NBA sezone, a niko u istoriji nije uspeo da stigne takav zaostatak.

Zvezda Lejkersa, Lebron Džejms je u noći za nama nehotice povredio sudiju i tom prilikom mu raskrvavio usnu. Džejms je krenuo u tranziciju nakon koša Džamala Mareja, ali superstar je gledao loptu i nije pratio što je ispred njega, pa se zaleteo u Fostera i udario ga u lice u trenutku kad je on u ustima imao zviždaljku.

Fosteru je krenula krv iz usne, pa je lekarski tim morao da interveniše. Sudija se nakon svega našalio:

– Čekao si na to 25 godina – poručio je on Lebronu, koji je utakmicu završio sa 23 poena, 12 asistencija i sedam skokova.

Nagetsi bi do konačnog trijumfa nad Lebronom Džejmsom i drugovima mogli da dođu već u narednom meču koji će biti odigran u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 časova.

NIKOLA ĆE BITI KAŽNJEN! Jokić neće namešteno finale! Poznati voditelj podigao prašinu (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter