Izvor: Alo.rs
19.04.2023 u 19:17
0

Milenko Tepić novi potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije

U Beogradu je danas održana 4. redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milenko Tepić, koji na toj funkciji nasledio Nenada Krstića.

Skupština KS S je umesto Krstića, koji se povukao sa funkcije, za potpredsednika za mušku košarku imenovala Tepića.

Posle usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa treće sednice Skupštine KŠ, podnet je izveštaj o aktivnostima KS S između sednica Skupštine. Predsednik KS S Predrag Danilović obratio se delegatima Skupštine i istakao da je godina koja je počela jako značajna, pošto slavimo veliki jubilej – 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza.

-Obeležićemo je nizom manifestacija i planiramo da cela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću koji mnogo pomaže KS S, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Olimpijskom komitetu i svim našim poslovnim partnerima na podršci u realizaciji redovnih i međunarodnih programa KŠ. Verujem da ćemo i u budućnosti opravdati njihovo poverenje – rekao je Danilović.

Usvojeni su Godišnji izveštaj Nadzornog odbora KŠ za 2022. godinu, Godišnji završni račun KS S za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izveštaj KS S za 2022. i Finansijski plan KS S za 2023. godinu.

ZVEZDA I PARTIZAN I SLEDEĆE GODINE U EVROLIGI? Završen sastanak Evrolige!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter