Izvor: Kurir.rs
03.05.2023 u 07:36
0

MOĆNE REČI ŽELJKA OBRADOVIĆA: PONOSAN SAM NA OVE PREDIVNE MOMKE! Nemam nijedan razlog da ne verujem u njih!

Željko Obradović posle meča Partizan – Real izneo je svoje mišljenje o razlozima poraza:

– Nemam nijedan razlog da ne nastavim da verujem u svoje igrače! Da će imati vetar u leđa od naših neverovatnih navijača! Daj Bože voleo bih da se plasiramo na fajnal-fora, ali ovo je zaista prelepa slika koju šaljemo sa naših mečeva. Dobro smo igrali i večeras u svim datim okolnostima! Ako popravimo stvari u kojima nismo bili dovoljno dobri večeras, verujemo da imamo šanse da pobedimo i plasiramo se na fajnal-for, pričao je Obradovića.

Potom je prokomentarisao to što je Partizan došao u opšte u poziciju da vodi 2:0 protiv Reala:

– Šta drugo da kažemo sebi, nego da nastavimo ovako i da nastavim da imam poverenje u ove predivne momke. Probaćemo da utičemo na to da u četvrtak odigramo najbolji mogući meč.

Trojka Vilijams-Gosa koja je rešila pobednika?

– Bila je čista situacija jedan na jedan, ima kvalitet, uradio je „korak unazad“ i pogodio. Da je promašio verovatno bi ga svi iz Reala kritikovali.

Cela situacija oko Egzuma, bilo je optužbi da zapravo nije povređen?

– Znate šta… Zamoliću Momu Jakovljevića da pokaže kako je izgledao njegov prst u Madridu, pa da svi to vide! On naravno nije 100 odsto spreman, ali doktori su danonoćno radili, svaka im čast. Dante je imao neverovatnu želju da igra i ja mu na tome čestitam…

Situacija sa Avramovićem?

– Žali se na povredu ruku. Ne znam u ovom trenutku kakva je situacija.

PROBLEM! Povredio se Aleksa Avramović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter