Izvor: BSC HAPPY
01.04.2023 u 07:56
0

NAJBOLJA EKIPA SA KOJOM SAM RADIO U ŽIVOTU! Obradović o Realu, TIMSKOJ POBEDI I NAVIJAČIMA, a pomenuo je i njih!

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na pres konferenciji posle velike pobede nad Realom u 32. kolu Evrolige.

Crno-beli su savladali „kraljevski klub“ u grotlu Arene 104:90 i stigli na korak od plasmana u Top8.

Posle sumiranja utakmice, Obradović je prokomentarisao podatak da su čak šest igrača Partizana imali dvocifreni učinak:

– Nema ništa lepše za trenera nego kada vidi kako su poeni raspoređeni, jer je to dokaz da želimo da igarmo timski čak i u četvrtini u kojoj su ubacili veliki broj poena i kada smo branili igru u tranziciji, a oni imali i mnogo slobodnih bacanja. Anđušić je bitan igrač, odigrao je odlično, a pohvale idu svima, timski odlična utakmica i moramo da izgledamo motivisanije od Reala jer oni imaju prednost domaćeg terena u plej-ofu, a mi tamo nismo ni ušli. Pogledao sam rezultate na brzinu i idemo dalje, imamo dva meča bitna u Evroligi, a pre toga ABA liga.

Sledeće pitanje bilo je vezano za dominantnog Tavareza, za koga su crno-beli pronašli rešenje:

– On je najdominantniji igrač i to mnogo ispred ostalih igrača, dominira visinom i pameću, jako je pametan i način odbrane koji smo igrali imao je izlazne pasove zbog njega, a Real šutira u sjajnom procentu. Sem njega svi mogu da pogode za tri. Poirije je čak na kraju šutirao trojke. Kada on igra je jedna stvar, a mi nikada nismo hteli da nešto previše napadamo njega, teško je bilo Smailagiću koji je niži i slabiji od njega, ali se košarka svodi na to da negde imaš problem, a drugde prednost. Smajli je to u napadu radio veoma pametno, a da ne pričam o Lesoru koji se vratio na nivo na kome je bio cele godine.

Strateg Partizana se osvrnuo i na novi rekord navijača postavljen na večerašnjoj utakmici:

– Ovo je neverovatno, kada uđem u salu i vidim kako to izgleda jer Partizan je to što jeste zahvaljujući navijačima. Velika zahvalnost, sve što radimo, bez njih bi bilo nemoguće, a ako su to rekordi ima tu momenata gde tek treba da se rade, kao protiv Panatinaikosa pa ćemo videti da li ćemo mi biti deo Top 8, ako i dođemo do toga.

Obradović je odgovorio i na pitanje vezano za kondicionog trenera, koji takođe ima velike zasluge za odlične rezultate:

– Trener ako nema dobar stručni štab i ako nema ljude kojima veruje nikada ništa ne može da uradi. Ja sam o tome govorio, ovo je najbolji stručni štab koji sam ikada imao, a već sam pričao o tome. Sa Batom Zimonjićem sarađujem ne znam ni od kada, radio sam i sa njegovim pokojnim ocem pa sa njim u reprezentaciji i Feneru i evo sada ovde. A i svi ostali su bitni. Mi smo tu neki sklop iskustva, Mesaljes, Androić, Aca Matović, pa i momci koji rade posao skautinga na fantastičan način, a oni ne izlaze iz sale pa i fizioterapeute, ekonome, doktore, pa i radna zajednica koja radi veliki posao da sve ovo prođše kako prolazi. Da li mi možemo da radimo bolje? Sigurno da možemo, niko ne treba da se zadovoljava, a tek su najvažnije utakmice pred nama treba da se ujedinimo i da shvatimo da je sve bilo korektno i da je pred nama tek mnogo izazova – zaključio je Obradović.

PORAZ U GOSTIMA! Bogdanović dvocifren, ali pobeda je otišla Bruklinu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter