Izvor: BSC HAPPY
01.04.2023 u 12:20
0

NBA SUPERSTAR SE OGLASIO – GOTOVO JE, KRAJ! Bruklin ga doveo da im donese titulu, on posle DRAME završio karijeru!

Lamarkus Oldridž je sa 37 godina stavio tačku na neverovatnu NBA karijeru, koja bi verovatno bila još impresivnija da nije bilo problema sa zdravljem.

Dok su Srbi igrali na NBA terenima najveća vest nisu bile utakmice već povlačenje jednog superstara! Sa 37 godina Lamarkus Oldridž je rekao da je dosta i povukao se. Ovo mu je drugi put u karijeri da završava sa aktivnim igranjem košarke, pošto se prvi put povukao 2021. godine zbog problema sa srcem. Ipak, posle prvog povlačenja je rešio da se vrati, zaigra za Bruklin Netse prošle sezone, a nakon što ove godine nije imao angažman sada je zvanično objavio da se povlači.

„Zahvalan sam za sve uspomene, porodicu i prijatelje koje sam stekao tokom karijere. Bila je ovo neverovatna vožnja, uživao sam u svakom minutu“, napisao je Oldridž.

On je nakon završenog koledža došao u NBA kao drugi pik na draftu 2006. godine. Izabrali su ga Čikago Bulsi i trejdovali u Portland u kome je krilni centar postao prava legenda. Igrao je tu od 2006. do 2015. godine, a zatim proveo šest sezona u San Antoniju pre nego što je prešao u Bruklin gde je dva puta završio karijeru. Prvi put se povukao 15. aprila 2021. godine zbog nepravilnog rada srca, a sada je zvanično stavio tačku na veliku karijeru.

U karijeri je sedam puta bio na Ol-Staru, uspeo je da dva puta bude deo druge petorke, a tri puta treće petorke NBA lige, a u sedam sezona je imao prosek preko 20 poena. U dve sezone je čak imao dabl-dabl prosek od preko 20 poena i preko 10 skokova.

PARTIZANOVA EVROLIGAŠKA RAČUNICA: Samo ČUDO blokira Top8, pobede LANSIRAJU ka vrhu tabele – evo dokle mogu crno-beli!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter