Izvor: Informer.rs
21.05.2023 u 09:22
1

NIKOLA ĆE BITI KAŽNJEN! Jokić neće namešteno finale! Poznati voditelj podigao prašinu (FOTO)

Denver je pobedio 119:108 u trećem meču finala Zapada Los Anđeles Lejkerse, a nosili su ga Nikola Jokić sa 24 i Džamal Mari sa 37 poena.

Poznati američki voditelj Kolin Kauherd podigao je veliku buru komentarima bez ustezanja posle treće utakmice finala Zapada NBA lige.

Boston Seltiksi ne mogu da izađu za sada na kraj sa Majami Hitom i ispustili su prednost domaćeg terena u obe utakmice, dok Denver „gazi“ Lejkerse i vodi sa 3:0! Kauherd je to prokomentarisao rekavši da će Nikola Jokić i Džimi Batler kao dva najbolja igrača, zasad boljih timova verovatno biti kažnjeni.

„NBA mora da je besna što se njeni ‘namešteni’ planovi da Los Anđeles Lejkersi i Boston Seltiksi igraju finale ne materijalizuju. Štaviše, ovi igrači su nevoljni da prate ‘plan’, posebno Nikola Jokić i Džimi Batler i verovatno će biti kažnjeni“, napisao je ironično Kauherd.

Inače, poznati novinar je bio jedan od retkih koji je javno rekao da je glasanje za Džoela Embida u MVP trci bilo zapravo zapravo glasanje protiv Nikole Jokića.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Džamal Marej koji je ubacio čak 37 poena uz šest asistencija. Pratio ga je Nikola Jokić, koji je prekinuo niz od četiri tripl-dabl učinka u plej-ofu, a upisao je 24 poena, šest skokova i osam asistecija.

Poznato je koliko je rivalstvo Lejkersa i Seltiksa veliko, a obe ekipe su mnogo popularnije od Denvera i Majamija, a o zvezdama poput Džejmsa, Dejvisa, Džejsona Tejtuma, Ala Horforda i da ne pričamo.

SVAKI DAN MI JE KAO U RAJU! Nikola Jokić otvorio dušu! Nisam mogao ni da sanjam… (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIKOLA ĆE BITI KAŽNJEN! Jokić neće namešteno finale! Poznati voditelj podigao prašinu (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter