Izvor: Arenasport.com
23.03.2023 u 14:10
0

Nikola Jokić nakon pobede u Vašingtonu: „Nadamo se da je crna serija iza nas“

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa Vašingtonom da se nada da će njegova ekipa u narednim utakmicama igrati sve bolje.

Predvođeni Jokićem, koji je ostvario dabl-dabl učinak, košarkaši Denvera su na gostovanju u Vašingtonu pobedili sa 118:104. Jokić je za 34 minuta na terenu postigao 31 koš i zabeležio 12 skokovca i sedam asistencija. Istakli su se i Majkl Porter junior sa 21 i Džamal Marej sa 17 poena.

„Desilo se, išao je šut. Pogodio sam dve trojke, to svakako pomaže, ali čini mi se da sam uvek bio na pravom mestu u pravom trenutku. Ovo je svakako velika pobeda za nas. Drugo poluvreme je primer kako treba da igramo. Oni su u prvom poluvremenu igrali veoma dobro, naročito Deni Avdija. Nismo bili spremni za sve, ali je u drugom poluvremenu izgledalo daleko bolje. Treća četvrtina je bila sjajna za nas, počeli smo da radimo ono što smo činili cele sezone„, istakao je Jokić nakon utakmice.

Dodaje srpski centar da se nada da je njegova ekipa ovom pobedom prekinula lošu seriju utakmica.

„Trebalo nam je ovo. Znali smo šta je potrebno da uradimo. Jer postsezona će biti vrlo kratka ako budemo igrali kao što smo igrali u prvoj polovini. Svaki tim u NBA je imao tu lošu seriju. Nadamo se da je gotovo što se nas tiče i da ćemo sve to preživeti. I da ćemo na dalje igrati bolje“, zaključio je Jokić.

ODJEKNULO USRED AMERIKE! Ljudi, o Jokiću treba da se priča, on je broj 1!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter