Izvor: informer.rs
11.03.2023 u 18:39
0

NISMO TO SMELI DA URADIMO TEODOSIĆU! Bivši kapiten „orlova“ OTKRIO: Miloš je igrao za Srbiju i KAD MU JE DETE BILO BOLESNO!

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić u razgovoru za podkast "Jao Mile" još jedanput se dotakao Miloša Teodosića i njegovo odstranjivanje od tima od strane selektora Svetislava Pešića pred početak Evrobasketa prošle godine.

Krstić i sadašnji plej Virtusa iz Bolonje dugo su igrali zajedno i odlično se poznaju. On je u razgovoru sa Miletom Ilićem istakao da je Teodosića veoma pogodila odluka Pešića.

– Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi… Pritom znam koliko ga je to pogodilo – rekao je Nenad Krstić.

Nekadašnji vođa „orlova“ dodao je da način na koji je iskusni plejmejker završio reprezentativnu karijeru nije bio onakav kakav je trebalo da bude.

Sa njegovim mišljenjem složio se i Ilić.– Ono što sam ja rekao je da takvom igraču koji je mnogo toga doneo za Srbiju, kako god, na taj način nikako nije smelo da se to uradi. Ili ga zoveš ili ga ne zoveš – rekao je autor podkasta, a Krstić zaključio:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter