Izvor: Mozzartsport.com
16.02.2023 u 12:56
0

Nominovani za nagradu Evrolige „Zvezda u usponu“ – Jam Madar i Alen Smailagić

Veliko priznanje za mlade asove Partizan Mozzart Beta

Možda će se ispostaviti da Partizan Mozzart Bet još nije narastao toliko da zaigra na Fajnal foru Evrolige, ali da raste – raste. U prilog toj tvrdnji i podatak da je beogradski klub jedini sa dva predstavnika na listi od šestorice kandidata za Evroliginu nagradu za „zvezdu u usponu“, odnosno igrača koji je u ovoj sezoni napravio najveći napredak.

Za laskavo priznanje ispred Partizan Mozzart Beta konkusiraće Jam Madar i Alen Smailagić, koji su u drugoj sezoni pod vođstvom Željka Obradovića zaista nagovestili da bi u narednim godinama mogli da predstavljaju bitne figure u elitnom evropskom takmičenju.

11. KOLO EVROLIGE: Košarkaši Partizana večeras igraju protiv Valensije
kkpartizan.rs

 

Nagradu koja se dodeljuje mladom igraču koji je tokom sezone najviše napredovao iz redova „crno-belih“ su do sada osvajali Novica Veličković i Bogdan Bogdanović. Pored tandema iz Partizana nominovani su: Rokas Jokubaitis iz Barselone, Niko Manion iz Virtusa, Haime Padilja iz Valensije i Gabrijele Prosida iz Albe.

Bogdanovićevih osam poena u debaklu Atlante, skromni Marjanović dva poena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter