Izvor: Informer.rs
05.06.2023 u 15:39
0

OBRADOVIĆ PRED MEČ ODLUKE SA CEDEVITOM: Znamo šta je bilo loše, imali smo vremena da se pripremimo

Košarkaši Partizana odlučujuću treću utakmicu polufinalne serije ABA lige igraju protiv Cedevita Olimpije u utorak od 19 časova u "Štark areni."

Trener crno-belih Željko Obradović kaže da imali dovoljno vremena da se pripreme za odlučujući meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

 Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou – istakao je Obradović.

Košarkaš Joanis Papapetru izjavio je da očekuje težak duel sa ekipom iz Ljubljane.

– Biće teška utakmica, ali moramo da odigramo dobro i pobedimo jer želimo plasman u finale. Oni će doći spremni na borbu i da daju sve od sebe, a mi smo svesni šta je potrebno da uradimo. Stoga je potrebno da izađemo na teren i to sprovedemo – istakao je Papapetru.

JOKIĆ I DENVER POKRADENI: Svet se ne smiruje nakon neverovatne sudijske odluke (VIDEO)

Utakmica će biti odigrana u utorak od 19 sati u „Štark areni“, a pobednik duela između Partizana i Cedevita Olimpije igraće u finalu plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter