Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 10:26
0

ODJEKNULO USRED AMERIKE! Ljudi, o Jokiću treba da se priča, on je broj 1!

Plejmejker ekipe Bostona Malkolm Brogdon izjavio je da Nikola Jokić zaslužuje da osvoji još jednu MVP nagradu, prenose američki mediji.

Prema zvaničnim podacima NBA, Nikola Jokić je trenutno drugi u MVP trci iza Džoela Embida.  Pre nekoliko dana su kvote u kladionicama počele da se menjaju u korist Embida, a kako smatraju Amerikanci, to se dešava jer je Jokićeva ekipa ušla u seriju od četiri poraza.

– O njemu treba da se govori. Mislim da je Jokić verovatno broj 1 trenutno. Ima još jednu neverovatnu izvanrednu sezonu, ali mislim da su i Janis i Tejtum takođe u tom krugu kandidata za MVP nagradu. Mislim da obojica imaju odlične sezone – istakao je Brogdon.

Jokić ove sezone u proseku beleži 25 poena, 12 skokova i 10 asistencija, dok je njegov Denver je prvi u zapadnoj konferenciji.

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić nadmašio je rekord Vilta Čemberlena u procentu šuta iz igre u utakmicama u kojima je napravio tripl-dabl učinak. Denver nagetsi su trijumfovali nad Bruklin Netsima pre nekoliko dana, a Jokić je briljirao sa 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija. Prestigao je Vilta Čemberlena u procentu šuta iz igre u utakmicama gde je ubeležio tripl-dabl skor.

Srpski as je došao do 20. tripl-dabla u sezoni u kom je imao preciznost bar 60 odsto šuta iz igre. Do sada je Vilt Čemberlen u sezoni imao najviše 19 ovakvih učinaka. U aktuelnoj sezoni Jokić je ostvario 28 tripl-dabl učinaka, a na ovom broju sigurno neće ostati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter