Izvor: BSC HAPPY
28.04.2023 u 14:41
0

OGLASIO SE PANTER! EVO ODGOVORA IGRAČU REAL MADRIDA! (FOTO)

Košarkaši Partizana vratili su se sa ogromnih 2:0 iz Madrida, mnogi očekuju dramu u seriji sa Realom, ali košarkaši su počeli da spuštaju loptu nakon incidenata u prestonici Španije.

Crno-beli su odigrali spektakularan drugi meč, ali je njihov sjajan nastup ostao u senci haosa nakon tuče koju su izazvali domaći igrači. Serhio Ljulj je udarcem, nimalo sportski, napravio faul nad Partizanovim kapitenom Kevinom Panterom, koji mu nije ostao dužan!

Španac, koji je sjajan košarkaš poznat je i kao provokator, a nakon prespavane noći svestan je odgovornosti, ali i onoga što ga čeka u Beogradskoj Areni, pa se oglasio na društvenim mrežama i uputio izvinjenje.

– Ono što se sinoć desilo, ne bi nikad smelo da se dešava na košarkaškim terenima. Prihvatam odgovornost za grub faul koji je bio okidač za katastrofu. Moje izvinjenje svim košarkaškim navijačima – napisao je Ljulj.

Kevin Panter se sada oglasio i odgovorio na izvinjenje Ljulja.

– Emocije su na visokom nivou i to razumem, hajde da nastavio da guramo košarku u prvi plan kao što smo radili tokom serije i svih ostalih puta kada smo igrali jedni protiv drugih – odgovorio je Panter.

Naredni susret se igra u Beogradu gde će crno-beli imati priliku da zaključe seriju i odu na fajnal-for.

APEL ZA GROBARE: Ovako dočekajmo košarkaše Reala!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter