Izvor: Mozzartsport.com
20.03.2023 u 08:48
0

Partizan Mozzart Bet se vraća u stroj posle mini odmora, čeka se i Koprivica

Željko Obradović posle pobede nad Efesom dao ekipi tri slobodna dana pred početak priprema za okršaj u petak protiv Olimpijakosa

Posle fantastične prethodne nedelje u kojoj je Partizan Mozzar Bet u ponedeljak srušio Crvenu zvezdu i izbio na prvo mestu ABA ligi, a potom u četvrtak savladao i Efes u Istanbulu i tako napravio dodatan korak ka plej-ofu Evrolige, Željko Obradović je dao mini odmor ekipi. Svi su dobili tri slobodna dana. Od petka se tim raštrkao po celoj Evropi, a danas se ponovo svi okupljaju u Štark Areni gde počinju pripreme za novi izazov – meč protiv Olimpijakosa u petak.

Dante Egzum i Danilo Anđušić su sa lepšim polovinama bili u Atini. Zek LedejDžejms Naneli Željko Obradović su ostali u Istanbulu… ostatak igrača je takođe odlučilo da maksimalno iskoriste slobodne dane kako bi se regenerisali. Prilika za odmor se otvorila zbog odlaganja meča u Podgorici. Partizan Mozzart Bet je trebalo da igra protiv Budućnosti, ali zbog izbora u Crnoj Gori je duel pomeren za kraj aprila što je Obradović odmah iskoristio i procenio da je u ovom momentu najbolje da tim dobije zasluženi odmor posle serije fantastičnih rezultata..

Imaćemo četiri izuzetno kvalitetna treninga pre meča protiv Olimpijakosa u petak, nešto što dugo nismo imali zbog rasporeda koji je svima poznat„, rekao je Obradović posle duela sa Efesom.

Pored svega navedenog, kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, narednih dana u trenažni proces priključiće se i Balša Koprivica. Mladi centar je još od januara van tima zbog mononukleoze, a pre toga je takođe imao dužu pauzu zbog preloma šake. Još uvek se ne zna kada će zaigrati, ali svi medicinski rezultati su pokazali da je došlo vreme da se vrati treninzima.

Sav fokus tima je sada na Olimpijakosu koji je u nedelju još jednom pokazao da se nalazi u izvanrednoj formi pošto su 12. uzastopni put nadigrali Panatinaikos u velikom derbiju Grčke. Njihov dolazak u Beograd je zakazan za četvrtak, a duel se igra u petak od 20 časova. Prema svim najavama dvorana će ponovo biti rasprodata.

Olimpijakos je trenutno prvoplasirani tim Evrolige sa 21 pobedom. Crno-beli su sedmi sa 16 pobeda i 13 poraza. Za sada je još uvek previše kombinacija za odlazak u plej-of s obzirom da je šestoplasirani Makabi na istom učinku, a odmah iza vrebaju Baskonija i Žalgiris. Ono što je najbitnije, sve je i dalje u rukama ekipe Željka Obradovića. Posle Olimpijakosa igraju protiv Barselone i Real Madrida u Beogradu, potom sledi put u Monaku, a za kraj stiže Panatinaikos u Beogradu.

NESTVARAN PREOKRET SPARSA! Bogdanović NEDOVOLJAN Atlanti za pobedu u Teksasu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter