Izvor: Novosti.rs
05.05.2023 u 11:14
0

PARTIZAN VEĆ PRECRTAN! Niko nikad ovo nije uspeo

Košarkaši Partizana prokockali su prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Evrolige protiv Reala, pa će za plasman na fajnal-for u Kaunas morati da se bore u „majstorici“ u Madridu sledeće srede od 21 čas.

Crno-bele očekuje izuzetno težak posao jer u istoriji Evrolige nikada domaćin nije izgubio peti meč na svom parketu. 

Trenutni skor je čak 15-0 u korist domaćih timova, pa Partizan ili Makabi (protiv Monaka) imaju priliku da uđu u istoriju Evrolige kao prvi tim koji je napravio brejk u majstorici i ukrao favoritu plasman na završni turnir. Ako naprave iznenađenja.

Partizan je pobedio Real prošle nedelje dva puta na njegovom terenu, jednom tesno (dva poena razlike), a drugi put ubedljivo (95:80), ali je tuča na drugom meču potpuno poremetila crno-bele koji su zatim poraženi dva puta u Beogradu.

DEK NAPUSTIO DVORANU NA ŠTAKAMA! Argentinac neće biti u mogućnosti da pomogne Realu u petom meču! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter