Izvor: informer.rs
15.03.2023 u 18:56
0

PETRUŠEV NIJE IMAO NAMERU DA RAZGOVARA SA NEKIM, POLICIJA GA JE POZVALA! Oglasio se RAŽNATOVIĆ!

Anget Filipa Petruševa, Miodrag Miško Ražnatović, oglasio se povodom informacija da je centar Crvene zvezde tužio Matijasa Lesora.

Veliki skandal izazvalo je ponašanje Matijasa Lesora tokom poslednjeg večitog derbija. Centar Partizana pesnicom je udario Filipa Petruševa nakon utakmice, na šta se nadovezao veliki broj saopštenja iz oba tabora, a sada se oglasio i Miodrag Ražnatović.

Agent srpskog košarkaša putem društvenih mreža saopštio je da Petrušev nije angžaovao advokata, te da je u policiju išao zbog poziva iz MUP-a.

– Zaista treba da objasnimo da F.Petrušev nije imao nameru da razgovara sa bilo kojom institucijom ili medijima ili da pokrene bilo kakvu akciju u vezi poslednje utakmice i dešavanja na njoj, ali ga je policija pozvala da da izjavu i on je to uradio jer je to njegova dužnost. Na kraju želim da dodam da Filip Petrušev nije angažovao nijednog advokata i nema nameru da to radi – naveo je Ražnatović.

Košarkaš Crvene zvezda danas je dao izjavu istražnim organima zbog napada Matijasa Lesora. Petrušev se danas pojavio u prostorijama MUP-a u ulici „29. novembra“ gde je dao izjavu povodom nemilog događaja na večitom derbiju.

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODBRUSIO ZVEZDI! Igraju rekreativno u Evroligi, a potrošili preko 100.000.000! Kada LICEMERI nekome kažu da je LICEMER…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter