Izvor: Arenasport.com
26.05.2023 u 07:44
0

PLEJ-OF NBA LIGE: Boston juri istoriju, Majami želi da završi posao

Boston Seltiksi su izbegli metlu u četvrtom meču i seriju vratili u Masačusets, gde će večeras u svom TD Gardenu imati priliku da se u potpunosti vrate u život.

Na ovom meču za ekipu koju sa klupe predvodi Erik Spolstra neće moći da nastupaju Tajler Hiro (povreda šake), Viktor Oladipo (povreda kolena) i Gejb Vinsent (povreda zgloba), dok Seltiksi nemaju problema sa povređenim igračima.

Majami je poveo sa 3:0 i činilo se da će sve završiti na svom terenu, ali je Boston pokazao karakter i uspeo da produži seriju. Ipak niko se nikad nije vratio iz ovolikog deficita, a svega tri tima su uspela da poravnaju na 3:3 i seriju odvedu u majstoricu u kojoj su na kraju poraženi (Njujork Niksi 1951, Denver Nagetsi 1994. i Portland Trejblejzersi 2004. godine).

SRBIJA JE OVO ČEKALA DA ČUJE! Bogdanović govorio o Jokiću, pa OTKRIO da li će IGRATI za reprezentaciju!

Posle četvrte utakmice zvezda Majamija, Džimi Batler, istakoa je da se njegov tim ne brine i da će pobediti u gostima i tako franšizu sa Florede vratiti u finale nakon tri godine. Poslednji put kada su igrali u odlučujućoj seriji, košarkaši Hita poraženi su od LA Lejkersa sa 4:2.

Boston je poslednji put u finalu igrao prošle sezone kada ga je nadigrao sjajni sastav Golden stejt Voriorsa.

Ukoliko bi nekako Boston izborio šeti meč, on bi bio na porogramu 28. maja od 2.30 posle ponoći, a u istom terminu dva dana kasnije bio bi odigran sedmi, odlučujući duel u ovoj seriji, a Seltiksi bi tako imali priliku da ispišu istoriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter