Izvor: Mozzartsport.com
23.03.2023 u 17:38
0

Poruka iz Olimpijakosa: Dobro smo podmazana mašina, hoćemo da zadržimo naš nivo pred punom Arenom

“Ako ne možeš da se fokusiraš, imaš problem. Ceo tim je već pokazao da je spreman da se nosi sa izazovima“, poručio je Alek Piters

Za Partizan Mozzart Bet svaka utakmica do kraja prvog dela Evrolige je finale za sebe. Svaka pobeda donosi veću šansu za plasman u četvrtfinale, a prvi rival na tom putu je Olimpijakos.

Prvoplasirani tim Evrolige došao je u Beograd bez svog šefa struke Jorgosa Barcokasa koga nema zbog virusa. Umesto njega ekipom će rukovoditi njegov pomoćnik Hristos Papas.

“Partizan je čvrst tim, sa mnogo talenta i odličnim trenerom. Neće biti lako, jer svaki rival pokušava da nametne svoj ritam odbrane i napada, zato moramo da probamo da nametnemo naš stil i budemo spremni da odgovorimo na njihovu čvrstinu“, rekao je Papas na aerodromu i dodao:

“Moramo da sačuvamo razliku koju smo stekli u prvoj utakmici, mada to neće biti naša prva stavka na spisku, već u prvih pet. Moramo da kontrolišemo emocije, najviše zbog toga što nas čeka puna dvorana, zbog velike želje protivnika, motivacije, sve to će igrati svoju ulogu“.

Papas je dodao da je ekipa pokušala čestim rotacijama da umanji opterećenje na nosioce igre, ali da na parketu Štark arene neće biti vremena da se razmišlja o eventualnom umoru. S druge strane Alek Piters kaže da će biti lepo igrati protiv Partizan Mozzart Beta.

“Ako ne možeš da se fokusiraš, imaš problem. Ceo tim je već pokazao da je spreman da se nosi sa izazovima“, poručio je Amerikanac i nastavio:

“Igrali smo vrlo dobro u poslednje vreme, nikada ne želiš da budeš u slaboj formi pred ovaj deo sezone. Moramo da se fokusiramo na zadatke jer će naspram nas biti čvrsta ekipa. Moramo da pristupimo utakmici na pravi način i igramo dinamično“.

O Partizanu…

“Vrlo dobro uigrana i utrenirana ekipa, jako talentovana. Imaju dosta iskusnih igrača i jaku bazu navijača. Opet, znamo da i mi imamo jak domaći teren, svakako očekujemo čvrstu tuakmicu. Daćemo sve od sebe“.

O izostanku Jorgosa Barcokasa

“Definitivno nesvakidašnja situacija, ali spremni smo. Igrali smo već utakmice kod trenera Hristosa, spremamo se na isti način kao i uvek, mi smo dobro podmazana mašina i nadam se da ćemo to pokazati i zadržati naš ritam. Jorgosu želimo da brzo ozdravi i vrati se poslu, nedostaje nam“.

PARTIZAN PROTIV LIDERA EVROLIGE Obradović: Najteži mogući protivnik iz mnogo razloga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter