Izvor: Arenasport.com
05.05.2023 u 13:40
0

POVREĐEN KRIS POL: Ne igra za Finiks protiv Denvera

Denver je stigao u Finiks sa prednošću od 2:0, a u trećem meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije Sansi će biti lišeni usluga plejmejkera Krisa Pola.

Vetaran je povredio preponu na drugoj utakmici u Denveru i nije mogao da se oporavi, a sve su najave da neće igrati ni u četvrtoj i eventualnoj petoj utakmici.

Moraćemo da igramo bez Krisa, bez onoga što nam donosi. Moramo da izađemo bez nejga na teren, da odigramo našu igru, da  probamo da budemo i tim i da sebe dovedemo u bolju poziciju„, komentarisao je izostanak saigrača Kevin Durent.

Finiks i Denver treći meč igraju u subotu od 4.00 časa (TV Arena Premium 1) po srednjeevropskom vremenu, a trebalo bi očekivati da će Polovu ulogu preuzeti Kameron Pejn. Tako bar pretpostavlja trener Denvera Majk Meloun.

Odličan plejmejker uvek učini tim boljim. Pol je jedan od najboljih plej igrača koje sam gledao, lider, takmičar. Bez njega, verujem da će Kameron Pejn dobiti veću minutažu, na klupi imaju Terensa Rosa i „Ti-džej“ Vorena. Međutim, mi se pripremamo za svakog rivala posebno. Igrao Pol ili ne, ne menja mnogo u našoj ideji, igri i fokusu. Znamo da u Finiksu sve počinje i završava se na Bukeru i Durentu„, rekao je Meloun.

PARTIZAN VEĆ PRECRTAN! Niko nikad ovo nije uspeo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter