Izvor: Mozzarssport.com
24.02.2023 u 09:17
0

Poznat sastav Orlova za Grčku: Šansa za Beslaća da debituje

Srbija otkrila karte pred duel u Atini

Momenat koji se čekao konačno je stigao – poznat je sastav Srbije za susret za Grčkom u pretposlednjoj utakmici kvalifikacija za Mundobasket!

Kao što se i očekivalo, Orlovi će na parket Olimpijske hale u predgrađu Atine izaći sa respektabilnim timom u kojem će jedini debitant biti Dušan Beslać. Najbolji košarkaš KLS i Vojvodine mogao bi večeras da zaradi prve minute u dresu sa nacionalnim grbom, što bi bila velika stvar ne samo za njega, već klub i takmičenje iz kojeg dolazi, te podstrek za druge da rade jako i sanjaju velike snove.

Ostatak ekipe čine igrači sa iskustvom u prethodnim reprezentativnim akcijama. U rosteru su četvorica igrača sa Evrobasketa, a prednjači ponajbolji igrač moskovskog CSKA Nikola Milutinov, kao i njegov klupski kolega Dejan Davidovac. Obojica će biti na raspolaganju selektoru samo za utakmicu u Atini. Dušan Ristić poneće veliki teret na centarskoj poziciji nakon odličnih igara u novembru, te u Fuenlabradi i novom klubu Galatasaraju.

Na bekovskim pozicijama, pre svega plejmejkera Pešić na raspolaganju ima Stefana Jovića koji igra sve bolje za Saragosu, Ognjena Jaramaza kome je Bajern dao specijalnu dozvolu da bude sa ekipom u poslednje dve utakmice kvalifikacija, te Meginog Aleksu Uskokovića koji je na Kupu Radivoja Koraća pružio solidna izdanja.

Spolja će takođe „operisati“ šuter Marko Jeremić, te Nemanja Dangubić Aleksa Radanov. Unutra su pored Milutinova Ristića još pomenuti BeslaćBoriša Simanić, te kapiten Marko Jagodić Kuridža.

Van sastava ostali su Marko Pecarski, Nikola Đurišić Dušan Miletić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter