Izvor: Alo.rs
07.06.2023 u 17:10
0

PREOKRET Zvezda ipak igra finale ABA lige?

Košarkaši Crvene zvezde igraće finale Admiral Bet ABA lige, smatra predsednik tog takmičenja Đorđije Pavićević.

Branilac titule regionalnog šampiona trebalo bi 12. juna da počne finalnu seriju protiv večitog rivala Partizana, koji je preksinoć savladao Cedevita Olimpiju u odlučujućem meču polufinala.

Problem je što je Crvena zvezda pre nekoliko dana objavila saopštenje za javnost u kojem je navedeno da crveno-belima ne pada na pamet da igraju završnicu ABA lige sve dok se ne okonča finale Košarkaške lige Srbije. Prema rasporedu utakmica koje je objavila KLS, Zvezda najranije 16. juna može da završi obaveze u domaćoj ligi.

Rukovodstvo ABA lige pokušava neformalnim razgovorima da reši potpuni haos, a prvi čovek regionalnog takmičenja Đorđije Pavićević u izjavi za medije kaže da će termini ipak biti promenjeni, da će biti postignut kompromis i da će se Zvezda na terenu boriti da odbrani trofej.

– Čuo sam se i sa Nebojšom Čovićem i sa Ostojom Mijailovićem. Ja se ne ljutim ni na koga, svako od njih brani interese svog kluba. Ipak, svima su činjeni manji ili veći ustupci tokom sezone, pa sad neka svako od njih napravi ustupak. Pomerićemo malo termine, za koji dan kasnije, kako bi oba kluba pristala da igraju finale. Velika bi šteta bila da neko neće da igra, jer je ulog mesto u Evroligi. Neće se niko kockati, pa da bez borbe izgubi takvu privilegiju. Ubeđen sam da će Crvena zvezda pristati da igra finale – jasan je Pavićević.

DŽOKER JE GURMAN! Bivši košarkaš otkrio šta Nikola Jokić voli da jede i da sprema
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter