Izvor: Tanjug
30.01.2021 u 07:36
0

RADONJIĆ: Nema nikakve dramatike, biće još pobeda i poraza

Nema nikakve dramatike, ima neizvesnih završnica i ako budemo pokazivali ono što smo radili 25 minuta večeras onda to može da znači da ćemo na kraju biti spremni za ispunjenje naših ciljeva, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Asvela u Evroligi.

„Ima tu još utakmica koje će nam značiti. Biće pobeda i poraza, a potrebno je da uradimo sve kako bismo u najboljem statusu”, izjavio je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da početak utakmice nije bio dobar, da je ekipa 15-16 minuta igrala jako loše u odbrani.

OVO MORATE ZNATI

PISMO ŠEFICE EVROPSKE KOMISIJE VENT: Vlast u Srbiji posvećna konsultacijama o ustavnim reformama

HOROR U NOVOM SADU: U katakombama Petrovaradinske tvrđave nađeno telo umotano u ćebe!

RAZBIJANJE LAŽI: Nova emisija na Happy TV „TEORIJA ZAVERE“ (NEDELJA OD 20.50 ČASOVA)

„Bili smo suviše mekani. Posle toga je bilo drugačiji, igrali smo mnogo bolje do kraja. Imali smo i dva šuta za pobedu, ali nije ušlo. Njima su teški šutevi s početka utakmice dali samopouzdanje, imali su sjajno šutersko raspoloženje. U nastavku smo bili mnogo bolji, morali smo da potrošimo mnogo energije da bismo ušli u neizvesnu završnicu, pametnije se kretala lopta, na kraju smo imali dve-tri situacije da rešimo meč, ali otišlo je u drugom smeru“.

Na kraju prokomentarisao je i staus Džonija O“ Brajanta: “O Brajant je suspendovan. Niko ne može da bude iznad tima i kluba. Razgovaraće se u narednom periodu o njegovom statusu” i rešićemo ga kako dolikuje ozbiljnom klubu”, istakao je Radonjić.

Zvezda u ponedeljak igra meč ABA lige protiv Mege, a onda sledi put u Kaunas i meč sa Žalgirisom u Evroligi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter