Izvor: BSC HAPPY
28.03.2023 u 07:07
0

SEDMICA ODLAZI U LEGENDU! Olimpijakos povlači dres VASILISA SPANULISA!

Olimpijakos je rešio da 17. septembra povuče dres sa brojem 7 koji je nosio Vasilis Spanulis.

Dve godine je prošlo od kako je Vasilis Spanulis rešio da završi svoju igračku karijeru nakon decenije provedene u Olimpijakosu. Zbog toga, grčki velikan rešio je da 17. septembra oda počast legendarnom plejmejkeru i povuče njegovu sedmicu iz upotrebe.

– Šampion je onaj kog pamte. Legenda je ona koja se nikada ne zaboravlja“. Na specijalnom događaju 17. septembra, Olimpijakos će odati počast legendi Vasilisu Spanulisu, kada će povući dres sa brojem 7 – navodi se u saopštenju Olimpijakosa.

Vasilis Spanulis je za velikana iz Pireja igrao od 2010. do 2021. godine, a za to vreme osvojio je dve titule u Evroligi. Pored toga, sa crveno-belima je tri puta bio šampion Grčke, a 2022. godine proglašen je legendom Evrolige.

Tokom svoje trofejne igračke karijere bio je za MVP Evrolige 2013. godine, osvojio je nagradu za najkorisnijeg igrača Fajnal-fora Evrolige 2009, 2012. i 2013, a izabran je za igrača decenije u Evroligi. Legendarni Grk je takođe lider Evrolige svih vremena po ukupnom broju poena.

Spanulis se nakon igračke karijere oprobao u ulozi trenera, a danas sa klupe predvodi Peristeri.

JOKIĆ GAZI SVE PRED SOBOM! Naljutili su ga, pa je razbucao i Filadelfiju! Embid je zbog ovoga pobegao! (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter