Izvor: Alo.rs
10.03.2023 u 11:21
0

ŠOKIRAO JE SVET KOŠARKE Bivša NBA zvezda: Jokić bolji od Džordana, Kobija i Lebrona

Gilbert Arinas, bivši NBA as, govorio je na više nego zanimljiv način o Nikoli Jokiću

– Džoker je najbolji pik na draftu od Majkla Džordana i 1984 – rekao je Arinas u jednom „podkastu“.

– Bolji od Lebrona? – upitao ga je sagovornik Džozaja Džonson.

„Da. Lebron je bio prvi pik. A prvi pik bi trebalo da igra kao prvi pik. Džordan je bio treći pik, to mu je pomoglo da pojača ono što je uradio. Džoker je pik druge runde, a za pika druge runde da igra kao prvi pik to ga čini drugim najboljim pikom svih vremena. Dva puta MVP, biće triput, četiri puta Ol-NBA igrač. To ga čini drugim najboljim – dodao je Arinas.

DOMINACIJA JOKIĆA: Nikola odigrao MEČ ZA PAMĆENJE
tanjug Ap photo Jeff Chiu

 

Ali Džordan je bio treći pik, a i od trećeg pika se očekuje da igra kao MVP?

– Da, ali on i da je bio prvi pik igrao je bolje od prvog pika. A treći najbolji je Kobi Brajant. Možemo diskutovati da li je Kobi drugi najbolji, ali je Jokić bio tako daleko u drugoj rundi neki trideseti, četrdeseti. Moraš da shvatiš kada si pik druge runde tu si dve godine i nema te više. Ja sam bio najbolji pik druge runde (31. pik) i bio sam najbolji pik posle Džordana. A on (Jokić) ima dve MVP nagrade. Jedini koji može još da bude ispred njega je Kobi – smatra Arinas.

EVROLIGA ŠOKIRANA! DA LI JE OVO BEOGRAD? Navijači Partizana oduševili svet! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter