Izvor: Republika.rs
25.05.2023 u 10:07
0

SRBIJA JE OVO ČEKALA DA ČUJE! Bogdanović govorio o Jokiću, pa OTKRIO da li će IGRATI za reprezentaciju!

Bogdan se dotakao zanimljive teme.

Bogdan Bogdanović već godinama je jedan od ključnih igrača u sastavu košarkaške reprezentacije Srbije.

Sa njim i bez njega u timu „orlovi“ jednostavno nisu isti, te je pitanje koje muči čitavu Srbiju – da li će Bogdan biti u sastavu za predstojeći Mundobasket.

Košarkaš Atlante dao je opširan intervju za medije, a pre nego što se dotakao teme koja zanima naš narod pričao je o Nikoli Jokiću koji nije stigao do trećeg uzastopnog MVP priznanja u NBA ligi.

– Što se tiče MVP nagrade, mislim da je jasno kao dan da su prethodne dve titule uticale na to da Jokić ne osvoji treću. Tako da sam je kriv, trebao je da to rasporedi bolje – rekao je u šaljivom tonu Bogdanović.

Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer

Zatim se dotakao reprezentacije.

– Uvek krenemo sa tim da ja stvarno volim da igram košarku. Mogu nedelju dana bez nje, dve, tri, ali volim da se vratim u salu, šutiram, jednostavno volim taj momenat. Nekako, kada se igra za reprezentaciju sve je još lepše, satisfakcija je potpuno drugačija i lep je taj osećaj kada se igra za Srbiju, tako da tu sam – istakao je Bogdan Bogdanović i oduševio čitavu Srbiju.

Dakle, nema dileme da će Bogdan zaigrati za „orlove“ na predstojećem Svetskom prvenstvu ako ne bude nepredviđenih situacija i ako ostane zdrav, a sa njim u timu četa Svetislava Pešića biće daleko jača.

Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, a naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

GRCI LANSIRALI BOMBU Partizan hoće Marija Hezonju?!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter