Izvor: Informer.rs
29.05.2023 u 19:20
0

SRBIN SE VRAĆA U ATINU! Olimpijakos nudi Milutinovu 1,4 miliona evra po sezoni

Naš košarkaš Nikola Milutinov (28) pregovara sa crveno-belima iz Pireja, koju su mu spremili ugovor na dve godine.

Specijalizovani portal saznaje da su pregovori uveliko počeli i to dok je srpski reprezentativac bio na odmoru u Grčkoj. On je već nastupao za Olimpijakos od 2015. do 2020. godine, a minule tri sezone bio je član moskovskog CSKA.

Jedan od najboljih centara ima želju da ponovo igra u Evroligi, a pošto je ruskim klubovima zbog situacije u Ukrajini to zabranjeno, ušao je u razgovor sa aktuelnim vicešampionom Evrope.

Sada je poznato i koliko je Olimpijakos spreman da „odreši kesu“, pošto nekadašnji as Partizana, uprkos tome što ne nastupa u elitnom klupskom takmičenju, važi i za jednog od najplaćenijih igrača na Starom kontinentu.

„Klub iz Pireja je kontaktirao Milutinova, ponudio mu saradnju na dve godine i platu od 1,4 miliona evra po sezoni. Konačan dogovor još nije postignut, ali pregovori idu u dobrom pravcu. Nikoli je istekao ugovor sa CSKA, a prethodnih dana je boravio u Atini, gde se video i sa bivšim saigračima – Sašom Vezenkovim i Jorgosom Printezisom. Crveno-beli su optimisti, veruju da će uspeti da vrate sjajnog centra“, navode mediji.

Za našeg reprezentativca bio je zainteresovan i italijanski Virtus, a prošlog leta stidljivo se spominjalo da bi mogao da se vrati u Partizan. Ipak, čini se da je Olimpijakos sada najbliži njegovom potpisu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter