Izvor: BSC HAPPY
28.03.2023 u 11:33
0

Srpski košarkaš Nikola Jokić: „Embid je zver, dobar je defanzivac“

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da je Džoel Embid sjajan i talentovan igrač.

Denver Nagetsi pobedili su Filadelfija Seventisikserse u derbiju večeri, 116:111. Srpski reprezentativac bio je ubedljivo najbolji pojedinac na terenu, pošto je za nešto više od 30 minuta na parketu ostvario novi tripl-dabl zabeleživši 25 poena, 17 skokova i 12 asistencija.

„Kontrolisali smo utakmicu sve vreme, a onda smo je u poslednjoj četvrtini izgubili. Nismo igrali odbranu, birali smo loše šuteve i zato su se oni vratili. Najvažnije je ipak da smo na kraju pobedili. Nedostajao im je veliki momak Džoel, tako da smo napadali reket. Mislim da je sjajan igrač, ostaće upamćen kao jedan od najboljih u ligi. Embid je zver, toliko je talentovan, može da šutira trojke, utiče na igru na razne načine, a dobar je defanzivac“, izjavio je Jokić.

JOKIĆ GAZI SVE PRED SOBOM! Naljutili su ga, pa je razbucao i Filadelfiju! Embid je zbog ovoga pobegao! (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter