Izvor: BSC HAPPY
28.04.2023 u 07:36
0

SVI SU OVO ČEKALI! Kevin Panter PROGOVORIO O INCIDENTU NA UTAKMICI PROTIV REALA!

Košarkaš Partizana, Kevin Panter oglasio se nakon incidenta koji se desio na utakmici protiv Real Madrida.

Partizan je vodio protiv Reala rezultatom 95:80, a onda je nastala opšta tuča na terenu, a sve je krenulo od sukoba Serhia Ljulja i Kevina Pantera.

Najdeblji kraju u čitavoj priči je izvukao Dante Egzum, koji je povredio palac na nozi, te je dvoranu napustio na štakama.

Nešto kasnije se oglasila i Evroliga saopšenjem, gde je rekla da će se u naredna 24 sata doneti disciplinske odluke, a oglasio se i sam akter slučaja, Partizanov kapiten, Kevin..

Igrač Partizana je na Tviteru ostavio kratku poruku, gde je citirao naslov „Jurohupsa“, koji je istakao da su „on i Ljulj krivi za incident“. Panter je tu ostavio samo jednu kratku poruku

– Ja nisam započeo to s…e – rekao je Panter.

Podsetimo, utakmica je registrovana pobedom Partizana, a sada sledi okršaj u Beogradu koji na programu u utorak.

EVROLIGA PROGLASILA POBEDU PARTIZANA, kazne u roku od 24 sata

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter