Izvor: Informer.rs
05.03.2023 u 17:02
0

TEŠKO JE DA IDETE PROTIV JOKIĆA! Hvali ga i veliki rival: NJEGOVI BROJEVI SU ISTORIJSKI!

Nikola Jokić je dvostruki uzastopni MVP NBA lige, a po prikazanom u toku ove sezone zaslužio je da ovu titulu dobije i treći put zaredom.

– Teško je da idete protiv Jokića. Njegovi brojevi su istorijski. Iz godine u godinu. Isto je i ove sezone i zato sigurno ima najveće šanse da bude MVP. Morate da poštujete Embida. Luka je sjajan, Tejtum ima odličnu godinu. Međutim, teško je da ne glasate za Jokića. Nagetsi su broj jedan na Zapadu, a on u kontinuitetu briljira – rekao je Porzingis.

Letonac ipak smatra da je Dirk Novicki najbolji Evropljanin koji je igrao u NBA.

SRPSKI KOŠARKAŠ BRILJIRAO: Jokić novim "dabl-dablom" vodio Denver do pobede nad Hjustonom!
tanjug Ap photo Jeff Chiu

 

– Novicki je bio MVP lige, ima titulu i bio je MVP finala. Imam veliko poštovanje prema Draženu Petroviću, Toniju Parkeru, Pau Gasolu, ali Dirk je za mene najbolji sa Starog kontinenta u NBA ligi – zaključio je Porzingis.

Srpski as blista ove sezone, posebno je bio dominantan u februaru kada je dobio zvanje MVP meseca Zapadne konferencije, zahvaljujući učinku od 22,6 poena, 14,2 skoka i 10,2 asistencija po utakmici.

LUKA DONČIĆ se protiv svog Reala priprema za sezonu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter