Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 15:33
0

Trener Partizana pred okršaj sa Borcem u regionalnoj ligi: „I nama je ABA liga veoma važna!“

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova dočekuju ekipu Borca u okviru 19. kola ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je ekipi Borca svaka utakmica u regionalnoj ligi važna isto koliko i ekipi Partizana.

„Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje“, izjavio je Obradović za klupski sajt.

Duško Ivanović pred utakmicu sa Zadrom: „Ne smemo da zaboravimo da smo jedini poraz doživeli upravo od Zadra i to je upozorenje!“

Centar „crno-belih“ Alen Smailagić istakao je da je ekipa Borca mnogo kvalitetnija nego što pokazuje tabela regionalne lige.

„Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč uđemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa“, zaključio je Smailagić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter