Izvor: Sportal.rs
14.03.2023 u 16:40
0

Tužilaštvo se neće baviti slučajem Matijasa Lesora: To je pitanje kluba i lige

Kako mediji saznaju, uprkos brojnim glasinama da će Tužilaštvo dati nalog za privođenje košarkaša Partizana Matijasa Lesora radi davanja izjave zbog udaranja Filipa Petruševa na utakmici Partizan - Crvena zvezda, to se neće dogoditi.

Kako je potvrđeno medijima u samom Tužilaštvu, procenjeno je da tu nema krivične odgovornosti igrača, već da je to pitanje disciplinske odgovornosti. 

Ukratko, Tužilaštvo smatra da ovim slučajem treba da se bavi klub i liga u kojoj igrač nastupa.

Lesor se najpre tokom četvrte deonice sukobio sa Petruševim nakon jednog grubog faula, a onda pričekao da istekne vreme „večitog derbija“ i na samom kraju meča ponovo krenuo na srpskog košarkaša. Tom prilikom je Lesor najpre odgurnuo Petruševa, a onda ga i udario pesnicom u glavu, dok je očigledno bilo da Filip Petrušev ne želi da se fizički obračuna sa Francuzem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter