Izvor: Sportklub.rs
28.03.2023 u 08:31
0

Veseli o Partizanu: Želja uvek postoji, ne obećavam

Jan Veseli je posle rastanka sa Fenerbahčeom dobio na hiljade poziva navijača Partizana da se vrati u klub u kom je počeo da gradi svoje ime. Veseli je prešao u Barselonu gde je potpisao ugovor do 2025. godine, a o Partizanu i navijačima govori samo izabranim rečima.

Pred meč sa Partizanom Jan Veseli je govorio za Sport Klub o posebnoj vezi koju ima sa crno belima. Veseli je ljubimac navijača, sam je obožavao energiju koja je dolazila sa tribina, a u Partizanu je stekao ime koje ga je odvelo u NBA, a zatim i u Fener gde je postao evropski šampion i MVP Evrolige.

U utorak u dresu Barse prvi put u karjieri igra zvanični meč protiv Partizana. Ima li treme?

„Boga mi ima. Već sam igrao protiv Fenera, posle osam godina prvi put sam se vratio. Ovo je posle 12 godina dolazim i to je stvarno neverovatno… Utakmicu po utakmicu sve više publike dolazi i stvarno sam uzbuđen. Ne znam šta da očekujem, jeste bilo 12 godina ali grobari ne zaboravljaju. Jedva čekam“, rekao je Jan Veseli za Sport Klub.

Veseli je jedan od mnogobrojnih stranaca koji obožavaju klub. Lovernj, Dalo, Vesterman, Lesor, samo su neki od stranaca koji su se odlično usidrili i poistovetili sa klubom.

„Ta atmosfera koju grobari prave, to je neverovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumem. Ista je bila ta stast i ta energija i uživali smo kada dobijemo utakmice i kada smo gubili atmosfera je bila ista. Ta ljubav prema klubu je neverovatna i oni to uvek pokazuju“.

S obzirom na to da se Željko Obradović vratio u Partizan i da Veseli nije imao klub neko vreme na leto, navijači crno belih su odmah počeli da maštaju. Jana svi žele da vide u crno belom dresu još jednom.

„Iskreno, ovo je prva godina Partizna u Evroligi. Sad opet, želja uvek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dve godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih, naravno tu je i Fener gde sam proveo osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam“.

Veseli je za Sport Klub još govorio o Željku Obradoviću, Dušku Vujoševiću, Feneru i Barseloni, a čitav intervju ćete gledati na Sport Klubu kao i na Jutjub kanalu Sport Kluba.

Čačak 94 pobedio Mladost kod kuće, OKK Beograd bolji od Kolubare na gostovanju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter