Izvor: BSC HAPPY
08.05.2023 u 18:55
0

ZVEZDA JE U POLUFINALU! Crveno-beli se namučili, ostvarili cilj i prekinuli negativan niz

Zvezda je u polufinalu regionalne ABA lige. Košarkaši tima sa Malog Kalemegdana uspeli su da savladaju ekipu Zadra na gostujućem terenu rezultatom 74:63 i tako obezbede prolazak dalje.

63:74 –  KRAJ UTAKMICE! Zvezda je u polufinalu ABA lige.

58:69 – STEFAN MARKOVIĆ! Pogađa Sani Čapara za tri, ali je organizator igre tima sa Malog Kalemegdana uspeo da je vrati već u sledećem napadu.

55:65 – Zvezda opet ima dvocifrenu prednost, Luka Mitrović je bio siguran u jednom od dva slobodna bacanja.

55:64 –  STEFA MARKOVIĆ! Pogađa organizator igre Zvezde za tri.

55:61 – Zvezda na svega šest poena prednosti. Prednost gostiju je opet smanjio Luka Božić, koji je bio siguran sa poludistance.

53:61 – LUKA VILDOSA! Pogađa Argentinac za tri odmah posle tajm-auta.

44:53 – Kraj treće deonice! Zvezda ima +9. Arijan Lakić je imao priliku da smanji dodatno prednost gostiju, ali je bio polovičan sa linije penala.

39:48 – Luka Mitrović! Pogađa krilni centar pod košem, na sjajnu asistenciju Filipa Petruševa.

39:46 – Seriju Zvezde prekida Luka Božić. Našao se MVP na liniji slobodnih bacanja posle faula Stefana Markovića, i oba puta je bio precizan.

37:44 – Sjajno igra Ognjen Dobrić, pogodio je opet za dva, a pre njega je siguran sa linije penala bio Fakuno Kampaco (2/2).

37:40 – DOBRIĆ! Pogađa reprezentativni bek za dva, a na drugoj strani je pod košem bio siguran MVP ligaškog dela ABA lige, Luka Božić.

39:48 – Luka Mitrović! Pogađa krilni centar pod košem, na sjajnu asistenciju Filipa Petruševa.

39:46 – Seriju Zvezde prekida Luka Božić. Našao se MVP na liniji slobodnih bacanja posle faula Stefana Markovića, i oba puta je bio precizan.

37:44 – Sjajno igra Ognjen Dobrić, pogodio je opet za dva, a pre njega je siguran sa linije penala bio Fakuno Kampaco (2/2).

37:40 – DOBRIĆ! Pogađa reprezentativni bek za dva, a na drugoj strani je pod košem bio siguran MVP ligaškog dela ABA lige, Luka Božić.

35:38 – Kampaco pogađa za tri početkom treće deonice. Branko Lazić potom pravi faul pri šutu Dejvisa za tri, a Amerikanac je pogodio sva tri penala.

Počelo je drugo poluvreme.

33:35 – KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Zvezda uz svu muku ipak vodi. Luka Vildosa je bio fauliran na 1,8 sekundi do kraja, pogodio je oba bacanja, a domaći tim nije uspeo da pogodio do kraja drugog kvartala.

33:33 – Opet nerešeno! Luka Vildosa siguran oba puta sa linije penala!

33:30 – Prvo vođstvo Zadra! Pravo pomračenje tima sa Malog Kalemegdana, Dejvis pogađa za tri.

30:30 – Nerešeno! Velika drama pred kraj prvog poluvremena. Dejvis je posle uspešnog šuta za dva opet doveo do izjednačenja.

28:30 – Sjajnu seriju Zadra prekida Filip Petrušev. Uspeo je centar Zvezde da dođe o lakih poena, položio je loptu i doneo svom timu novu prendost.

25:28 – Zadar je silovit! Za svega 15 skeundi Nemanja Nedović je uspeo da izgubi čak tri lopte, a domaći su to iskoristili i smanjili prednost Zvezde na svega tri poena. Duško Ivanović odmah zove tajm-aut.

17:28 – Silovito zakucavanje Mitrovića! Laki poeni krilnog centra Zvezde, na drugoj strani za dva pohađa Dejvis.

14:26 – Bentil pogađa za dva i tera Jusupa da zove tajm-aut. Izgleda je to urodilo plodom, pa je njegov tim došao, po povratku na teren, do prvih poena u drugih deset minuta i to preko Čampasa.

12:26 – Ekipa Duška Ivanovića bolje je otvorila drugu četvrtinu, pošto je već u prvih minut i po napravila seriju 7:0.

Kraj prve četvrtine.

12:19 – BEN BENTIL! Pogađa košarkaš poreklom iz Gane za tri i Zvezda opet ima osetnu prednost (+7).

9:14 – Sjajna igra domaćeg tima. Posle serije Nemanje Nedovića, Zadar se razigrao. Drežnjak je bio stopostotan sa linije penala, a onda je Ramljak pogodio za dva. Duško Ivanović odmah zove tajm-aut.

5:14 – Nedović! Mini serija Nemanje od 5-0. Prvo je pogodio pod košem, a onda je već u sledećem bio siguran u šutu van linije 6,75. Na drugoj strani Božić je polovičan bio sa linije penala.

4:9 – Filip Petrušev! Laki poeni centra Zvezde za +5 gostujućeg tima.

4:7 – Napokon pogađa Zadar! Tim Danijela Jusupa opet se mučio da dođe do prvih poena i to preko Luke Božića, koji je lako pogodio pod košem. Nisu se potom dobro snašli izabranici Duška Ivanovića u sledećem napadu, pa su domaći to iskoristili da smanje prednost tima sa Malog Kalemegdana, Ramljak je pogodio za dva.

0:7 – Novi poeni Fakunda Kampaca! Odlična odbrana crveno-belih i domaći tim i posle pet minuta igre nema poene. Na drugoj strani je Argentinac lako pogodio flouter i povećao prednost.

0:5 – Filip Petrušev povećava prednost tima sa Malog Kalemegdana. Bio je precizan mladi centar ispod koša i upisao prve poene.

Nešto sporija igra početkom prvog kvartala.

0:3 – KAMPACO! Zvezda na odličan način otvara ovaj meč. Argentinski organizator pogađa za tri, na sjajnu asistenciju Nemanje Nedovića.

Meč je počeo.

Utakmica je počela minutom ćutanja, u čast stradalih žrtava u masakru koji se desio u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

U krvavom piru je život izgubilo osmoro učenika i jedan član obezbeđenja, a takva tragedija se ne pamti na ovim prostorima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter