Izvor: Tanjug.rs
22.02.2023 u 16:27
0

Željko Obradović: Dobro poznajemo Fenerbahče, bićemo spremni kao i za prvi meč

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da će "crno-beli" biti spremni za sutrašnji duel sa Fenerbahčeom u 25. kolu Evrolige

Partizan će sutra od 21 sat dočekati u „Štark areni“ ekipu Fenerbahčea. „Crno-beli“ su slavili u prvom meču protiv Fenerbahčea u gostima 73:72.

„Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom“, rekao je Obradović, preneo je zvanični sajt Partizana.

On je istakao da ekipa Fenerbahčea može da igra sa različitim postavama.

„Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima“, poručio je Obradović.

Košarkaš Partizana Joanis Papapetru izjavio je da očekuje težak meč protiv Fenerbahčea.

„Fenerbahče je vrlo dobar tim, trenutno su ispred nas na tabeli. Pripremamo naše stvari i bićemo spremni da damo sve od sebe. Ovo je krucijalna utakmica za nas zbog situacije na tabeli. Znamo da su veoma iskusan i dobro vođen tim od strane trenera. Zbog toga moramo biti na svom maksimumu“, istakao je Papapetru.

Iz Partizana su saopštili da vlada veliko interesovanje za meč sa turskim klubom i apelovali su na navijače da zbog mogućih gužvi na ulazima dođu ranije u dvoranu. Klub je apelovao na navijače na fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča.

Pešić: Želimo da pobedom protiv Grčke izborimo plasman na SP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter