Izvor: Informer.rs
22.05.2023 u 08:02
0

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED NAJVAŽNIJI MEČ PARTIZANA U SEZONI PORUČUJE: Naši ciljevi se znaju!

Košarkaši Partizana večeras (20.00) dočekuju ekipu Studentskog centra iz Podgorice u okviru majstorice četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige.

Tim povodom meč je najavio trener crno-belih Željko Obradović koji poručuje da su ciljevi njegove ekipe isti kao i pre duela sa podgoričkim sastavom. Podsetimo, Studentski centar slavio je u prvom meču u Beogradu sa 83:82, a potom je u crnogorskoj prestonici tesnu pobedu ostvario Partizan – 81:79.

Odluka o tome ko će u polufinale na megdan Cedevita Olimpiji biće poznata večeras, a Obradović veruje da će njegova ekipa opravdati ulogu favorita.

– Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prodje u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča – poručuje Obradović.

FER PROTIVNIK: Partizan čestitao Realu na osvajanju Evrolige

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter