Izvor: Novosti.rs
14.05.2023 u 21:24
0

ZVEZDA RAZMONTIRALA BUDUĆNOST U POLUFINALU ABA lige: Crveno-beli poslali Podgoričane kući sa 38 razlike!

Neverovatno prelak meč je imala Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde nisu mogli bolje da započnu polufinalnu seriju ABA lige, pošto su slavili protiv Budućnosti na svom terenu sa 93:55, čime su upisali jednu od najubedljivijih pobeda u čitavoj sezoni. Toliko su bili nadmoćni da ekipa iz Podgorice nije imala ni šansu da ugrozi domaćina.

Kakva Zvezda, moćna Zvezda. Ovo bi bio najidealniji opis ove utakmice, koja je od početka išla u samo jednom pravcu. Krenuli su crveno-beli meč na savršen način, uspevala je u početku Budućnost da ih prati, ali je to bilo kratkog veka.

Očigledno su se obistinile reči Duška Ivanovića, koji je posle završetka Evrolige istakao da će imati vremena da pripremi ekipu za ABA ligu, što su crveno-beli i pokazali. Najudarnija je bila druga deonica, kada se Zvezda raspucala.

U tim minutima, jednostavno sve je ušlo u koš, svaki pokušaj, svaki šut za tri, sve je išlo. Kampaco se razigrao, razleteo se po terenu, bio je i u napadu i u odbrani, jednostavno, Budućnost nije imala leka za ovu „Argentinsku bolest“.

Pogađao je Kampaco, delio asistencije, krao lopte… Šta je želeo, to je i radio. Pratili su ga Ben Bentil i Luka Vildoza, dok se Nedović stavio u malo drugačiju ulogu i počeo je da asistira više nego obično. Savršen spoj.

Posle druge deonice, Zvezda je imala velikih +18, već tada je rešena utakmica, dok je potom u trećoj deonici zabriljirala i odbrana Zvezde, pošto je svela Budućnost na samo 10 poena u tih 10 minuta. Prednost je narasla do 30 poena, što je samo značilo da je Budućnost samo digla ruke od ove utakmice.

Najefikasniji na utakmici je bio Filip Petrušev sa 17 poena, Bentil je dodao 13, dok su po 11 imali Kampaco i Mitrović. Jedinsa svetla tačka u ekipi Budućnosti bio je Erik Grin sa 13 poena.

DRUGA NAGRADA ZA IGRAČE PARTIZANA: Dante Egzum izveo najbolji potez Evrolige (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter