Izvor: Tanjug
01.03.2023 u 20:18
0

Košarkaš Bajerna i srpski reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je da se nada pobedi protiv Crvene zvezde u 26. kolu Evrolige!

Košarkaš Bajerna i srpski reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je večeras da se nada pobedi protiv Crvene zvezde u 26. kolu Evrolige.

Bajern će u četvrtak od 19 sati u Minhenu igrati sa Crvenom zvezdom.

„Crveno-beli“ su 28. oktobra prošle godine u Beogradu savladali nemački klub 78:72, a to je bio prvi trijumf srpskog i regionalnog šampiona ove sezone u Evroligi.

Za Crvenu zvezdu će sutra po prvi put u Evroligi igrati argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, koji je danas dobio pravo nastupa za „crveno-bele“ u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Novak Đoković se oglasio nakon pobede nad Griksporom: „Nova generacija dolazi, ali ja se ne bojim!“

„Crvena zvezda ima jak tim, pogotovo sada sa Kampacom, koji je jedan od najboljih bekova u Evroligi. On ima neverovatan kvalitet u napadu“, rekao je Lučić, prenosi zvanični sajt Bajerna.

On je najavio da će košarkaši Bajerna ići na pobedu u ovom meču.

„Ova utakmica je veoma važna za Zvezdu, koja ima ambicije da stigne do plej-ofa. Posle poraza od Albe u Beogradu svaka utakmica za njih je bitna. Oni će kao i Partizan imati veliku podršku navijača u našoj dvorani. Radujemo se takvoj atmosferi i nadamo se da ćemo pobediti. Naš cilj je da dobijemo što više utakmica do kraja sezone u Evroligi“, istakao je Lučić.

Crvena zvezda je ostvarila 11 pobeda i 14 poraza u Evroligi, dok Bajern ima skor od 9/16.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter