Izvor: Tanjug
13.01.2023 u 09:14
1

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Baskoniju u 19. kolu Evrolige!

Košarkaši Partizana igraće večeras od 20.30 sati u Beogradu protiv ekipe Baskonije u meču 19. kola Evrolige.

Partizan je u drugom kolu Evrolige, koje je odigrano 14. oktobra u Vitoriji poražen od Baskonije 103:96.

– Sećamo se kako smo igrali i kako smo imali lepu šansu da pobedimo ali smo na žalost izgubili. Ništa se to previše nije promenilo, s tim da smo i mi i oni uigraniji nego tada, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči večerašnje utakmice.

PARTIZAN PORAŽEN: Crno-beli izgubili na gostovanju od ekipa Makabija

On je podsetio da Baskonija ima dobre šutere za tri poena.

– Imaju dosta toga postavljenog za šutere, dosta kretnji bez lopte i izlaska iz blokada i nakon toga skok šuta. Dosta šuteva za tri poena i nakon toga skok u napadu. To su najbitnije stvari o kojima moramo da vodimo računa i koje moramo kroz ovaj trening i sutra ujutru da pripremimo ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu, istakao je Obradović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Baskonija posle 18. kola ima 11 pobeda i sedam poraza, a Partizan osam trijumfa i 10 poraza. Utakmica između Partizana i Baskonije biće odigrana od 20.30 sati u „Štark areni“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Košarkaši Partizana večeras dočekuju Baskoniju u 19. kolu Evrolige!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter