Izvor: Tanjug
08.03.2023 u 18:42
0

BRANE TITULU: Košarkašice Srbije dobile rivale na Evropskom prvenstvu

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi D Evropskog prvenstva u Sloveniji i Izraelu, određeno je danas žrebom u Ljubljani.

U grupi D košarkašicama Srbije rivali će biti selekcije Turske, Mađarske i Slovačke. Sve mečeve grupne faze košarkašice Srbije igraće u Ljubljani.

U grupi A su Crna Gora, Letonija, Španija i Grčka, u grupi B su Belgija, Češka, Italija i Izrael, dok su u grupi C Nemačka, Velika Britanija, Slovenija i Francuska.

Košarkaši Armanija pobedili Valensiju, Baskonija iznenadila Real u Madridu

Evropsko prvenstvo se igra od 15. do 25. juna. Srbija je do zlata na EP stizala 2015. i 2021. godine, dok je 2019. godine osvojila bronzanu medalju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter